Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Адел и Фил Колинс стартират общ проект

отпечатай новината

04.02.2015 09:37 | Видян 1503 пъти

Адел и Фил Колинс стартират общ проект

Певицата Адел е подновила работата си с легендарния рокаджия Фил Колинс, след като започналото им миналата година музикално сътрудничество се провали, съобщи Contactmusic. През 2014 г. Колинс прие да си сътрудничи с Адел и държеше певицата в течение на прогреса си над няколко парчета, но се почувства пренебрегнат, когато тя не му отговори. Сега източник, запознат със съвместната им работа, казва за в. Mirror, че през последните няколко месеца рокаджията отново работи над парчетата.

И въпреки че беше заявил по адрес на 26-годишната изпълнителка "Хлъзгава малка рибка е Адел", след като тя  прекъсна контакта си с него, 64-годишният музикант е приел  обяснението й, че няма личен мотив и че е решила да отложи музикалните си проекти, за да се посвети на семейството си. Адел има 2-годишен син, Анджело, от партньора си Саймън Конеки.

Понастоящем Адел се намира в Лос Анджелис, където се смята, че работи над песни за дългоочаквания й нов албум заедно с изпълнители като Райън Тедър и Wiz Khalifa. Адел не е издавала албум от 2011 г., когато на музикалния пазар излезе хитовата й тава "21". Продуцентът на певицата Пол Епуърт обаче отказва да отговори на въпроса кога най-сетне ще се появи новият й албум и наскоро заяви кратко "Когато е готов".

Феновете на 63-годишният барабанист се надяват работата по новият проект да го избавят от тежката депресия, в която само призна, че е изпаднал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !