Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Алфредо Торес партнира на Михаела, Славин изправи журито на крака

отпечатай новината

27.01.2015 13:37 | Видян 1755 пъти

Алфредо Торес партнира на Михаела, Славин изправи журито на крака

Полюсни емоции превзеха сцената на X Factor тази вечер. Концертът откри „най-щастливият човек на света”, както самият той определи себе си - младият татко Георги Бенчев. Забавното начало той постави с песента Too sexy на Right Said Fed.

Ако за него обаче вечерта беше повод за празнуване, за Невена беше истинско изпитание. Русата амбиция сподели, че посвещава изпълнението си Always на Bon Jovi на своята баба, която е починала преди броени дни. Разколебана от сложната хореография, Пейкова се разплака преди изпълнението си на I’m a single lady на Бионсе. Въпреки това обаче журито беше единодушно, че представянето й за пореден път е доказало, че тя е един от сериозните претенденти.

Истински фурор предизвика Славин, който изпълни I want to break free в стила на големия Фреди Меркюри - облечен в пола и на високи токчета. Луд афро купон завихри Михаела, малко след като остави безмълвно журито с песен на Adele. Песента Waka Waka беше изпълнена в компанията на европейския шампион по салса Алфредо Торес.

„Лудите жаби” на Пламен и Иво върнаха журито във възхода на съвременната БГ музика, като не по-малко успешно се оказа и сериозното им превъплъщение за песента на Фил Колинс - Just another day in paradise.

Разбиващ завършек на концерта направи Славин, който вдигна цялото жури на крака с изпълнението си на I wanna know what love is на Foreigner. „Няма на света кой да изпълни тази песен. Ти направи нещо невъзможно”, бяха думите на Любо.

Във вторник един ще си тръгне от сцената на X Factor, а следващият понеделник, 2 февруари, ще бъде полуфиналът на шоуто, в който след директни елиминации ще станат ясни тримата финалисти, които ще продължат на големия финал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !