Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елица и Стоян с ново видео

отпечатай новината

21.10.2008 09:50 | Видян 5899 пъти | Гласували 2

Елица и Стоян с ново видео

Във видеото Елица и Стоян свирят с лазерни мечове на барабаните, докато пее Елица се върти на специален тренажор за Космонафти!

Уникалните мзиканти Елица Тодорова и Стоян Яанкулов които представят вече шест години българското културно наследство в Япония, Европа, Африка и Азия са готови с новият си видеоклип към песента КОСМОС.

Режисьор на видеото е Васил Стефанов. Песента КОСМОС е ремикс на парчето им ТУКУ ТАКА и е с тяхна авторска музика. С много барабани, характерните за тях етно джаз елементи и със специфични срички измислени от дуета.
По идея на Елица за снимките от Хонг Конг са поръчани два меча червен и син цвят прототипи на лазерните мечове които са познати от Световната сага Междузвездни войни. Мечовете са от специална лимитирана серия която вече е изчерпана и е създадена специално за почитателите на фантастичната тематика. За пръв път ще видим барабанисти които свирят върху барабаните не с палки от дърво а със самите лазерни мечове върху оргомният червен барабан който обиколи с тях Европа по време на Европейското турне на дуета свързано с Евровизия.

Докато пее чаровната Елица е завързана и се върти на специален екстремен уред Спейс тренажор, които се върти и всъщност тренира вестигуларният апарат. Орбитронът е уред на който тренират космонафтите непосредствено преди излитане в Космоса.

Дрехите им са по модел на Demobaza, които са създали уникални костюми които перфектно прилягат на стройните тела на барабанистите. Видеоклипа е осъществен с любезното съдействие на бизнес дамата Лили Червенякова и ще бъде завъртян премиерно на 21.10. по MAD TV България и Гърция . Премиерата на КОСМОС ще бъде във вторник и ще е на перфектното за случая място новоткритият Терминал 2 на Летище София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !