Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Влади Въргала: Душата ми кърви заради децата ми

отпечатай новината

03.12.2014 12:10 | Видян 1557 пъти

Влади Въргала: Душата ми кърви заради децата ми

Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала, разказва в интервю пред „Галерия” за това как се чувства след победата в шоуто и защо е приел поканата да се включи. Според него, след като е станал победител, е получил криле, макар че самото участие в Къщата е било „психологическо изтезание”. Въргала смята, че негови съквартиранти са били много достойни хора и че Йорданка Христова е трябвало да спечели битката.

Той обаче е категоричен, че ако сега му предложат да участва, не би приел, защото вече знае истинските мащаби на разголването пред камерите. „Всички сме победители, но всички излязохме с ужасно много рани”, твърди победителят в шоуто.

Въргала не крие ,че е влязъл в Къщата, защото просто е нямал друг избор. „Предложението ми дойде като от Господ, точно навреме”, признава той.

Според Влади, най-големият му страх е бил свързан със семейството и децата му. „Страхувах се да не ги въвлека в тази игра и така и стана. Влязох в Къщата заради тях, за да си стъпим на краката, но за да стигнем до това положение аз съм главният виновник”, коментира победителят в шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !