Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Азис предлагал секс на Емил Каменов

отпечатай новината

02.12.2014 14:01 | Видян 3507 пъти

Азис предлагал секс на Емил Каменов

Хомофобът Емил Каменов аха да падне в прегръдките на Азис, гърми най-горещата клюка в Монтана. Още преди здравенякът да се прослави с участието си в "Къртицата", той бил обект на сексуални желания от страна на най-скандалния роден певец, но задявката помежду им така и не се осъществила заради омразата, коятп примитивният исполин  крие към мъжете с нетрадиционна сексуална ориентация.

Азис си заплюл Емил по време на свое участие в монтанска чалга дискотека, където днешният съквартирант в "Биг Брадър" работел като охранител, . Василка си паднала по високия и татуиран гард още първият път щом го видяла и не скрила пред близки и познати, че иска да има вземане-даване с въпросния брадясал балканджия.

Азис директно атакувал здравеняка с предложение за участие във видео клип, впечатлен от атлетичната му визия. Певецът добавил, че също си търси  и личен шофьор и охранител и било възможно отношенията им да не се сведат само до участието в чалга видео.

Въпреки добре подплатеното предложение на Азис, Емил категорично отказал да се срещне с него, камо ли двамата да работят заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !