Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Емо Каменов брутален с жените в "Биг Брадър"

отпечатай новината

02.12.2014 10:41 | Видян 3128 пъти | Гласували 1

Емо Каменов брутален с жените в

Охранителят Емил Каменов се изяви в "Биг Брадър ол старс" с вулгарния си език спрямо дамите, участващи в шоуто. Той не пощади нито една от жените в Къщата. Първа на прицел се оказа Катето Евро: „Ти се мастурбираш през г..о!" Тя не му остана длъжна и го попита: „У вас някой говори ли така, например баща ти?!"

Каменов призна, че не си позволява да говори по този начин вкъщи: „Нашите все пак не приказват така, баща ми не псува на всякаква приказка, когато се ядоса, най-много да ми тегли две бързи майни."

Следващата, обект на закачки, беше Пламена. Бодигардът употреби по неин адрес всякакви обидни думи, но никой от присъстващите не се намеси, за да го порицае: „Парцал такъв долен, мръсен, малък. Мръсницо ти долна недна, ще те изкарам на "Цариградско шосе" да изкараш някой лев. От свирки ще ти се обелят устните, ще ти се обърнат наопаки. Даже на друго място мога да те изкарам, извън България знаеш ли какви пари се изкарват? „

Пламена успя да каже само: „Сега ще се разплача, виж." Независимо от това дори и тя не реагира на грозните обиди и след всичко се гушна в него на дивана като типична малтретирана съпруга.

Красавицата Калина пък бе заплашена с физическо насилие и то доста жестоко: „Имам лек срещу твоята лудост - два шамара с крак в главата, ти за какво си помисли? Немам право да бием, иначе досега да съм ти ковнал два пестника, да те направим по-грозна, грозни жени не обичам. Ще ти ударя един пестник с крак и ще те убия на място."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !