Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Гаджето на Майкъл Фелпс някога била мъж

отпечатай новината

21.11.2014 14:23 | Видян 2178 пъти

Гаджето на Майкъл Фелпс някога била мъж

Около Майкъл Фелпс винаги се случва нещо интересно. Сега се оказа, че приятелката му е бивш мъж. Това признание направи във Фейсбук самата половинка на плувеца Тейлър Лиан Чандлър.

Тя е била родена като момче под името Дейвид Рой Фитч. Според нейните думи обаче тя никога не се е чувствала като момче и винаги е била момиче. В тийнейджърските си години е преминала тестостеронна терапия, а впоследствие си е направила и операция за отстраняване на мъжките полови органи.

Интерсексуалната дама, която е около 40-те, и рекордьорът по олимпийски медали се запознаха в интернет сайта Тиндер по-рано през годината. Преди това спортистът излизаше с актрисата Жасмин Ватс, която стана известна със сексклип.

Самият Фелпс не е знаел за миналото на сегашната си приятелка. Тя му е споделила истината малко преди да стори това пред медиите. Все още не се знае каква е реакцията на плувеца. Според Тейлър Чандлър обаче е по-вероятно те да се разделят, тъй като лошият имидж ще повлияе на бранда на Фелпс.

По-рано през есента плувецът се забърка в неприятности, тъй като бе хванат да кара пиян, след което бе наказан за 6 месеца. Преди 5 години пък той си навлече неприятности, след като сам публикува снимка как пуши бонг.
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !