Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Най-достойната омъжена българка се среща с Барак Обама

отпечатай новината

14.11.2014 13:23 | Видян 1851 пъти

Най-достойната омъжена българка се среща с Барак Обама

Анита Желева ще представя България на най-авторитетния конкурс за омъжени жени в света - Mrs World 2014 г. Домакин на събитието са Соломоновите острови /Мериленд/ близо до Вашингтон, пишат от ПРофайл. Анита Желева спечели първата награда в конкурса за "Най-достойна омъжена българка", който се проведе през месец август в курорта "Златни пясъци".

Желева се занимава с интеиорен дизайн и има една дъщеря, която очаква майка й да бъде сред финалистките на планетата. Досега Яненка Люцканова записа най-добро класиране - четвърта подгласничка на Mrs World през 2003 г. в Лас Вегас. Лично тя пожела успех на Анита Желева и заяви:

Конкурсът ще се проведе от 10 до 20 ноември, като финалът ще бъде на 19 от 20 часа и ще бъде предаван пряко от 20 тв компании от цял свят. Журито ще оценява претендентките за короната в пет тура. Участничките ще дефилиат в спортно-елегантни облекла, в национални носии, в официални рокли, а другите два са тест за интелегентност и демонстрация на талант. Анита Желева ще заложи на пеене, като е убедена, че това ще й донесе успех. Организаторът на конкурса Дейвид Мармел е включил в десет дневната им програма среща на участничките с президента на САЩ Барак Обама, допълват още от ПРофайл.Без съмнение това ще бъде кулминацията на тазгодишния конкурс Mrs World.

снимка: Blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !