Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кондьо ще чества два празника

отпечатай новината

10.11.2014 14:16 | Видян 3762 пъти

Кондьо ще чества два празника

През 2014 година Кондьо ще чества два празника – 50-годишен юбилей и 28 години на сцената.Звездата на Фен ТВ сподели в предаването „Зад кулисите”, че тази година ще чества два празника – 50-годишен юбилей и 28 години на сцената.

Звездата на Фен ТВ сподели в предаването „Зад кулисите”, че тази година ще чества два празника – 50-годишен юбилей и 28 години на сцената. „Първият ми албум „Мъни, мъни” е най-продаваният албум в историята на попфолка - смело мога да твърдя”, споделя Кондьо пред Фен ТВ.

Кондьо започва да се занимава професионално с музика през 1986 г. Твърди, че е наследил таланта си от майка си – Минка, която също е била певица. Като повечето певци и певици по тези времена първата музикална изява на Кондьо е на сватба.

През 1997 година се свързва с “Ара аудио – видео” и подписва с тях. Добива голяма популярност с песента “Доко доко”, следват и “Мъни мъни” и “Обич за двама” в дует с певицата Лия. Кондьо се слави с умението си да забавлява публиката и пее много добре и на сръбски, гръцки и ромски език.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !