Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Устата водещ на конкурса Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria

отпечатай новината

12.10.2008 09:00 | Видян 5194 пъти | Гласували 1

Устата водещ на конкурса Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria

След като обра овациите с издаването на хитовия си албум "Face To Face", навръх рождения си ден, Устата издаде и друга голяма тайна - той ще бъде водещ на конкурса Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria.

Един от най-атрактивните български изпълнители  ще води конкурса по специална покана на организаторката Теодора Колчева, която е лицензиант за България на световните конкурси Mrs. Galaxy, Mrs. Earth и Mrs. International. Самият той вече работи върху идеите за уникалната си визия по време на конкурса.

"Устата привлече като магнит вниманието на световните централи, които го обявиха за достоен двойник на култови рап звезди от световната сцена. Той е страхотно пластичен, винаги успява да е много различен и в професионален план изпипва нещата до последния детайл.

По цял свят подобни конкурси се водят от най-големите звезди на страната-организатор. Тъй като се подготвяме за наистина грандиозно шоу, смятам, че Устата е най-подходящият водещ за него. И като стайлинг, и като присъствие на сцената той винаги поднася едно невероятно шоу" - убедена е Теодора Колчева.

Множество световни гости и знаменитости се очакват за конкурса Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria, който ще се проведе на 6 декември в София.

Най-достойните омъжени победителки ще представят страната ни на световните конкурси Mrs. Galaxy, Mrs. Earth и Mrs. International, а неомъжените красавици с кариера и перфектен лайфстайл - на конкурсите MS. Galaxy, MS. Internetional, MS. Earth и MS. World.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !