Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

От Нова тв признаха: Въргала печели „ВИП брадър”!

отпечатай новината

27.09.2014 09:00 | Видян 2517 пъти

От Нова тв признаха: Въргала печели „ВИП брадър”!

Влади Въргала е категоричният победител във „ВИП брадър”, научи ексклузивно „ШОУ”. Той е вкаран вътре, за да спечели формата. Самият актьор шокира с признания дни преди да влезе в Къщата: „Ами нагласено е! Даже по-точно е да се каже, че всичко е манипулативно, защото всяко нещо, извадено от контекста на целостта му, е манипулативно. Нагласено значи да стане победител този, който те интересува теб, и съответно - да орезилиш някой друг”, заяви Владислав Карамфилов.

Сигурната победа на Въргала признаха косвено и от Нова телевизия часове преди понеделнишкия лайф на риалитито, в което бяха излъчени първите номинирани за изгонване Съквартиранти. Първо психоложката на „ВИП брадър” Ани Владимирова „стана непрофесионалист за 5 минути” и за пръв път в кариерата си издаде, че е пристрастна към участник, в частност - към Влади, тъй като картата с психологичните му тестове била на най-честния и пр., и пр. човек на света.

Малко по-късно астрологът на Гала - Персиан, заяви категорично в предаването „На кафе”, че Въргала печели. И коментаторите на „брадъра” в предаването се съгласиха до един. „На мен не ми говори Юпитер, други неща ми говорят, че той ще спечели”, каза и самата Гала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !