Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Алисия и Азис с нов проект

отпечатай новината

15.09.2014 14:08 | Видян 1628 пъти

Алисия и Азис с нов проект

Алисия остава в България, въпреки че любимият й Ники Михайлов подписва договор с турски отбор. Ние сме заедно. Аз съм влюбена и щастлива, но трябва да остана при детето си, каза певицата за „Предаването” по TV7. Тази есен синът на футболиста Валери Божинов е първокласник. Той обаче тренира в Италия и няма да придружи малкия до училището. Валери-младши ще бъде заведен само от майка си.

„Нямаме планове с Николай да живея в Турция. Не се знае той колко време ще остане там. Но за мен сега най-важното е да осигурявам добър живот на сина си. Не може да ходим в една държава и той там да е първи клас. Следващата година да е втори клас в друга държава”, обясни певицата. „Когато мога, ще бъда при Николай и ще му помагам, както мога”, допълни тя.

Малкият Валери иска да стане футболист и вече тренира. Алисия разкри, че двамата с Азис работят върху общ проект, с който желаят да изненадат почитателите си. Тя не коментира факта, че костинбродският славей беше много близък приятел на Николета Божинова, а сега ухажва нея. „Ние сме творци и за нас е важно да направим един добър проект заедно, трети лица не ме интересуват”, отсече певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !