Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жени пушила трева

отпечатай новината

06.10.2008 13:57 | Видян 8668 пъти | Гласували 1

Жени пушила трева

Шефката на Визаж Евгения Калканджиева призна, че е пушила трева в ученическите си години, пише 19 минути. Тя бе гост на горещия стол в предаването на Венета Райкова в събота. Относно наркотиците, миската сподели още, че докато е пребивавала в Италия, е опитвала и екстази. Опиата й го сложили в чашата, докато купонясвала в бар.

Красавицата, която вече е в отбора на блондинките отрече всички най-пикантни слухове, които се носеха за нея през годините, сред които: че е била гадже на големия Маргин, че е имала връзка с Жоро Илиев, че е поръчвала убийствата на Васил Папазов и Илия Павлов. Заяви също, че познава лично братята Маргини, но по въпроса дали те стоят зад бизнеса й, тя бе категорична: „Ако някой ми е давал пари, за да започна бизнес, едва ли бих направила модна агенция. По-скоро бих се захванала с нещо по-лесно и по-доходно“.
За първи път миската призна от къде е тръгнала. Тя разкри, че първата й работа била сервитьорка и не се срамува от този факт.

По отношение на моделките, които работят във Визаж, Жени сподели, че силкона, удължените коси и ноктопластиката са тема табу! „Смятам, че гърдите са за фолкпевиците!”, допълва тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !