Терзиев обяви планирано увеличение на...

Намерени са 37-те млн. лв., необходими за обещаното на...

Ударите в чатала помагат при...

Когато се сблъскат с еректилна дисфункция, повечето хора...

Кошлуков и Карбовски се връщат на екран в ТВ7

отпечатай новината

04.09.2014 13:32 | Видян 1997 пъти

Кошлуков и Карбовски се връщат на екран в ТВ7

Емил Кошлуков и Мартин Карбовски се връщат на екран в ТВ7, пише "Всеки ден". Новото ръководство на медията увеличава телевизионното присъствие на бившия политик и екс лидер на „Новото време". „Факторът Кошлуков" вече ще е на екрана и в събота, и в неделя от 9 ч. Факт е, че това беше едно от най-интересните и задълбочени публицистични токшоута в телевизията, коментират оттам.

И двете предавания на Мартин Карбовски са предвидени в програмната схема. Според нея те ще се излъчват в неделя, като "Предаването" ще е от 16 до 17,30 ч. Веднага след него започва другата му продукция - "Фронтова линия", до 18,30 ч.

Този път вместо с Кеворк Кеворкян, Карбовски ще се конкурира пряко със Сашо Диков в Нова телевизия и Светослав Иванов в Би Ти Ви. По план Мартин Карбовски не трябваше да излиза изобщо в отпуск и трябваше да е единственият публицист, който да остане в ефир през лятото. Събитията 7около КТБ и делата за несъстоятелност, заведени срещу TВ7, промениха предварителната програмна схема на телевизията и пратиха Карбовски в принудителна почивка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !