Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Какво събра Рафи и Радина Кърджилова?

отпечатай новината

20.08.2014 09:53 | Видян 1975 пъти

Какво събра Рафи и Радина Кърджилова?

Актрисата Радина Кърджилова и певецът Рафи Бохосян обединиха сили в името на един общ проект. Двамата се присъединиха към социалната кампания "Аз карам велосипед, последвай ме!". Те станаха посланици на кампанията, чиято цел е да привлече вниманието на хората към по-активен и здравословен начин на живот на колела., пише Нова ТВ.

Радина Кърджилова споделя, че обича да кара колело по паркове и градинки, места без натоварено движение. Тя смята, че българските шофьори не са толерантни и предпазливи към велосипедистите.

Рафи Бохосян е запален велосипедист от малък и обича да кара предимно в Бъргас. Той не смята, че столицата е подходящо място за велосипедисти и приканва хората да внимават по пътищата, когато са на две колела.

Към кампанията "Аз карам велосипед, последвай ме!" се включиха и други известни лица кат: Поли Генова, Ивайло Захариев, Митко Павлов, Рут Колева, Дидо от Д2, Димо от ПИФ, Станка Златева, Мария Гроздева, Деян Донков, Орлин Павлов, Стойко Сакалиев, Милен Цветков, Крум Савов и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !