Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Албена Михова: „Денсинг старс“ за малко да ми докара инфаркт

отпечатай новината

19.05.2014 09:30 | Видян 2161 пъти

Албена Михова: „Денсинг старс“ за малко да ми докара инфаркт

Аз открай време съм си шантавела. Много обичам да се занимава с какво ли не и танцуването е част от нещата, които съм искала да правя. Това сподели в интервю за „Преса“ актрисата Алебна Михова, която участва и в последното издание на „Денсинг старс“. „Но без малко да ми докара инфаркт. Сега съм добре. Нямахме много време да се подготвим, за да сме перфектни и да свалим достатъчно килограми, за да сме още по-перфектни“, шегува се тя за шоуто.

На сериозния въпрос за загубата на майка си, обаче, Албена отказва да отговори. Тя е преживяла това, когато е била на 13 години. „Не ми се говори. /.../ Другите хора си ходят на гости при роднините, а аз какво – пътувам до Варна, за да се видя с приятели, и се прибирам“, казва тя.

Предпочита да говори за 15-годишния си син Марти: „Какъвто реши, такъв да стане. Всеки ден си имаме някакви проблеми, които с него си разрешаваме – дали ще са любовни, дали училищни“. „Има ли зрители да ти пляскат и пляскат ли ти – това е за мен славата. Ама разни там награди – икари, аскеери... Толкова ми е смешна тая суета. Никога не съм правила нещо с мисълта, че може да взема награда. И знаеш ли, личи си, когато един актьор се напряга на сцената, за да го номинират. Аз награди не съм вземала и вероятно няма да взема“, смята актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !