Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Азис скъса с Николета?

отпечатай новината

05.05.2014 09:00 | Видян 3917 пъти | Гласували 1

Азис скъса с Николета?

Фолкпевецът Азис направи изненадващо признание на страницата си във Фейсбук, споделя "Блиц". Той публикува снимка с вярната си дружка Николета Лозанова като твърди, че това е последният им общ кадър, защото приятелството им се „сринало”. „За мен беше малък празник когато спяхме на едно легло, когато се хранехме от една чиния, когато плачехме един пред друг и се смеехме по улиците ръка за ръка! Как от приятел стана предател?”, пита Азис нашумялата плеймейтка.

Една от последните им големи съвместни „акции” беше пътуване в компанията на Петко Димитров до Испания, което беше шумно рекламирано и показано в детайли в предаването на Николета по TV7 „Поверително от NL”. „Звездната тройка” тогава безгрижно се лигавеше пред камера, показваха къде спят, какво пазаруват и как се забавляват в Испания. Какво се е случило след това между Азис и Николета засега не е ясно.

Повечето приятели на Азис му съчувстват за изгубеното приятелство и предателството. На питанията дали не се шегува и дали всичко това не е поредната му провокация, Азис упорито мълчи. Преди няколко седмици той публикува снимка с коментар „Страхотна нощ с най-добрата ми приятелка”, но до него не беше Николета, а руса мацка на име Радина. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !