Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Антон Касабов разплака Галена Великова, Алфредо Торес - Александра Жекова

отпечатай новината

23.04.2014 16:15 | Видян 3935 пъти

Антон Касабов разплака Галена Великова, Алфредо Торес - Александра Жекова

Миналата вечер в танците, посветени на най-запомнящата се година на участниците, видяхме много драматични и позитивни истории. Антон Касабов, който сподели, че бащата, който обича и счита за свой истински, всъщност не е биологичният. "Настръхнах цялата", сподели Галена Великова и се просълзи. Сълзи видяхме и в очите на Александра Жекова. Тя посвети танца си на своя баща и най-значимата година за нея - 2014 г., заради своите успехи в сноуборда. Въпреки страхотния им куикстеп, Алфредо Торес я поряза с думите "Има разлика между куикстеп и ръченица".


Алфредо е и първият съдия, който ще покаже на всички фенове първите им стъпки в танците в играта "Танцувай с нас". На всеки две седмици, съдия или професионален танцьор ще дава урок на адрес: play.novatv.bg/dance. Десетте най-харесвани видеа във Facebook страницата на Dancing Stars ще се борят за първото място, което ще се избере от треньора на седмицата. На 8 май видеото на първия победител ще бъде излъчено наред със звездните изпълнения.

За следващата седмица танците бяха избрани в първото "Предизвикателство на съперника". Двойките се стремяха да бъдат "максимално коварни" и да изберат възможно най-трудния танц за своите съперници. Ето защо във вторник ще видим джитърбъг от Дарин и Ани, който им беше избран от Албена и Калоян или пък диско от Нели и Наско, избрано от Сани и Симеон.

Как се "прецакаха" взаимно останалите двойки, как отборът на Нели и Наско и тангото им успя да надделее над пасо доблето на отбора на Михаела и Светльо и как се представиха останалите двойки миналата вечер, можете да откриете в приложените файлове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !