Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Станка отказа 110 бона от "Денсинг старс"

отпечатай новината

20.03.2014 12:15 | Видян 1826 пъти

 Станка отказа 110 бона от

Световната и европейска шампионка по борба Станка Златева не склонила срещу 6-цифрена сума да влезе в "Денсинг старс", за да не лъсне в дискредитираща поза в шоуто за танцуващи звезди. Из кулоарите му се говори, че якичката пехливанка от село Кушаре отказа апетитния хонорар от 110 хил. лв.

Сребърната медалистка от Олимпиадата в Лондон, която бе и последното ѝ официално състезание, отклонила предложението на продуцентите от срам, че ще се изложи, разкривайки по-детайлно несъвършенствата на тялото си.

Наистина това е неизбежно, като се имат предвид оскъдните и секси тоалети, с които звездите и техните денс партньори се вихрят на сцената. Станка имала притеснения и че не е е достатъчно пластична, че да се например с шпагати. За решението ѝ повлиял най-вече Симо Щерев. Треньорът, който ѝ е като втори баща, бил доволен, че след "ВИП Брадър" Златева най-сетне реши да поднови кариерата си и да започне да се готви при него в Азербайджан. Той се възпротивил на участието ѝ в ново риалити, тъй като то окончателно щяло да я тласне към спортен крах.

"Станчето си има един закон - никога не облича рокли и поли. Смята, че с тях дупето ѝ изглежда по-дебело. А няма логика, на тепиха нали пак излиза с впито трико и формите ѝ лъсват", коментират приятелки на боркинята.

"Имам си достатъчно пари. Стигат ми толкова участия в шоупрограми", аргументирала се Станка пред продуцентите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !