Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Откраднаха личния архив на Чичолина

отпечатай новината

25.02.2014 09:15 | Видян 2234 пъти

Откраднаха личния архив на Чичолина

Всепризнатата порнозвезда на всички времена Илона Сталер, която е по-известна с артистичния си псевдоним Чичолина, остана без грам материални спомени от своята блестяща кариера, пише БЛИЦ. Любимката на милиони била заключила богатия си личен архив в гаража на дома си в покрайнините на Рим и завчера металната врата на импрови зираното хранилище била разбита от крадци.

След като преодолели вратата бандитите обрали за нула време и до шушка всичко, което намерили – филми, дискове, афиши, изрезки от вестници и списания, писма и всякакви други документи. Сред тях според запознати имало и много снимки на Чичолина с нейни известни артистични партньори и плеяда пожелали я гаджета, сред които преди години бил младият милански строителен и тв предприемач Силвио Берлускони.

Илона Сталер, която е стопроцентова унгарка и която през осемдесетте години на миналия век беше депутатка в италианския парламент от Радикалната партия, сама уведомила полицията за кражбата. Информирайки за инцидента, италианските медии вчера припомниха, че преди четири години Чичолина пък си имала доста неприятности покрай злополучния гараж. Тогава й се представили осмина карабинери, които поискали да го обискират, но любимата порнозвезда не им дала и се нахвърлила върху тях с обиди.

Униформените били пипнали сина на Чичолина - Людвиг, роден от нейния краткотраен брак с американския поп скулптор Джефри Кунс, да пласира в махалата хашиш и кокаин. Карабинерите предполагали, че младежът държи запасите си от дрога именно в гаража, и настоявали да го обискират. След като порнозвездата не им позволила, те завели дело срещу нея и Чичолина с мъки се уредила да не затърка съдебната банка.

Някои особено зли езици сред скандалните репортери на Апенините обаче предположиха вчера, че в сегашния проблем на Чичолина с гаража пак може да има пръст Людвиг – нищо чудно той или негови авери да са останали на сухо за пари за дрога и да са решили да докопат богатия и определено скандален архив на порнозвездата на всички времена. Ако той попадне в умели ръце, със сигурност може да бъде щедро осребрен.


Източник: в. "Монитор"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !