Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Премиера на „Измяна” oт Х.Пинтър в София тази сряда

отпечатай новината

24.02.2014 15:40 | Видян 1369 пъти

Премиера на „Измяна” oт Х.Пинтър в София тази сряда

Пиесата „Измяна” от Пинтър на Варненския драматичен театър и Продуцентска къща АРТИШОК гостува ексклузивно в София на 26 февруари! Броени дни след премиерата във Варна софиянци ще се насладят на прекрасната игра на актьорите Димитър Баненкин, Веселина Михалкова, Стоян Радев и Стефан Додуров на сцената на Сатиричния театър.

Режисьор на постановката е проф. Пламен Марков, а негови съмишленици са сценографката Мира Каланова, композиторът Калин Николов, фотографът Симеон Лютаков.

Димитър Баненкин, който нашумя с тв сериала „Недадените”, се завръща на театралната сцена именно с участието си в „Измяна”, след 23-годишно отсъствие от България. Другата звезда в спектакъла - Стоян Радев е номиниран за ИКАР за 2014 за ролята си на Градоначалника в „Ревизор” от Гогол, отново във варненската постановка на Пламен Марков. Той е носител на престижното отличие през 2012, за главна мъжка роля на Ричард в „Ричард III” от Шекспир, режисьор Пламен Марков.

Билети за премиерното представление на ИЗМЯНА на 26 февруари се продават на Касата на Сатиричен театър “Алеко Константинов”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !