Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сметката Ейми Уайнхаус набъбна посмъртно

отпечатай новината

18.02.2014 11:20 | Видян 1866 пъти

Сметката Ейми Уайнхаус набъбна посмъртно

Новата сметка на компанията "Чери Уествийлд", която се ръководи в момента от родителите на певицата - Мич Уайнхаус и Джанис Сийтън, е набъбнала с 1,06 млн. паунда за 16 месеца - твърди в. The Sun. Приходите по сметката от ноември 2010 до ноември 2011 г. са били едва 257 353 паунда.

След смъртта на Ейми са продадени над 1,7 млн. копия от Back to Black – последния албум на певицата. Това не е първият подобен случай. Същата съдба споходи творчеството на легенди като Елвис Пресли и Майкъл Джексън.

По последни данни компания на Уайнхаус трябва давърне дългове от близо 1,4 млн. паунда, но вече има активи на 2,4 млн., включително 2,1 млн. в брой.

Междувременно бащата на Ейми – Мич, заяви, че е простил на бившия съпруг на дъщеря си Блейк Фийлдер-Сивил, който е дал на певицата първата й доза хероин. Родителят на покойната звезда призова Блейк да помогне на други наркомани като излезе и говори открито за зависимостта към дрогата на Ейми и своята собствена.

"Блейк е точно от този тип хора, които изпращаш в училище да говорят с децата за опасността от наркотиците. Той има какво да разкаже и може да помогне на стотици млади хора с историята си", смята Мич Уайнхаус.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !