Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бисеров продава палата си за 3 млн. евро

отпечатай новината

11.02.2014 16:15 | Видян 1732 пъти

Бисеров продава палата си за 3 млн. евро

Десетки родни богаташи обявиха за продажба палатите си, разпръснати в тузарските квартали около София. Един от тях е бившият депутат Христо Бисеров, който е обвиняем за пране на пари, пише Всеки ден. Той обяви луксозната си къща на пъпа на столицата за продажба. Цената на труднодостъпната триетажна крепост с висока метална ограда е 3 млн. евро.

"Бункера", както наричат луксозния имот, се води собственост на съпругата на Бисеров - Мария Добрева и е със застроена площблизо 4000 кв.метра. Къщата е закупена за 145 000 лв. през 2008 година, но след луксозен ремонт се превръща в истински палат с висока ограда, изящни витражи, мрамор и затъмнени стъкла.

Съседи разказват, че богат руски банкер вече е проявил интерес към скъпарския имот и провел няколко огледа. Съпругата на Бисеров има и собствен разкошен дом в Рим, закупен още през 2002 г. Приказната къща в италианската столица била перфектно съчетание на лукс,блясък и стил. Позлатени прибори и изящни мебели спирали дъха на малцината, които успявали да пристъпят прага на двореца. Близки до семейството кават, че освен апартамента, фамилията притежава и собствена вила на езерото Комо, на 50 км от Милано с изглед към водната шир. Средната цена на тези имоти пък са между 1,8 и 5 млн. евро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !