Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Обама любовник на Бионсе?

отпечатай новината

11.02.2014 10:00 | Видян 2116 пъти

Обама любовник на Бионсе?

Американският президент Барак Обама и певицата Бионсе имат любовна афера. Това твърди френският папарак Паскал Ростен, който има зад гърба си много сензационни разкрития, публикувани във френското списание „Пари мач". Това пише в. „Соле ветникуатро оре".

Ростен е направил това скандално разкритие пред радио „Юроп 1". Папаракът твърди, че информацията за връзката на Обама с Бионсе ще бъдат публикувани в днешния брой на в. „Вашингтон пост".

„В САЩ се случва нещо невероятно. Утре във в. „Вашингтон пост" ще излязат разкрития за предполагаемата връзка на Обама и Бионсе", заяви Ростен, който е автор на първите снимки за любовната история на Сесилия Саркози и бизнесмена Ришар Атиас по времето, когато тя беше втора съпруга на Никола Саркози, който пък все още не беше станал президент на Франция, а беше само вътрешен министър.

В момента Сесилия е омъжена за Атиас. Ростен е автор и на първите снимки на незаконната дъщеря на френския президент Франсоа Митеран - Мазарин, появили се в пресата през 1994 г.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !