Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Румънеца, Енчев и вокалиста на "Hot Chocolate" с общо парче

отпечатай новината

24.01.2014 14:10 | Видян 1633 пъти

Румънеца, Енчев и вокалиста на

Вокалистът на легендарната диско банда Hot Chocolate – Грег Банис, пристига за премиерата на съвместното парче с Румънеца и Енчев. Песента „Sexy you” е четвъртият международен проект на родния рап дует и Select Music Media и ще бъде завъртяна в българския ефир 28 януари.

„Sexy you” е вдъхновена от красивата дъщеря на Банис, а рефренът се ражда в 11-метрова лимузина при предишното гостуване на вокалиста на Hot Chocolate.

„Грег показа снимка на красивата си щерка, а Румънеца веднага й се наточи. Нямаше как да пропусна да го измайтапя, че дъщеря му ще става румънска булка. Така се роди текстът към припева на „Sexy you”, коментира с намигване Енчев.

Сред най-големите хитове от репертоара на популярната през 70-те и 80-те години на миналия век  група Hot Chocolate са „Every 1’s winner” и „You Sexy Thing”, с която завладяват света и покоряват класациите.

Диско бандата държи своеобразен рекорд в родната Великобритания – в периода 1970–1984 г. Групата изкарва по минимум един международен  хит, с което се нарежда до звезди от калибъра  на Елвис Пресли и Даяна Рос.

Банис е вокалист на Hot Chocolate през последните 11 години. Брус Спрингстийн и „Stereophonics” са само някои от артистите, които изпълняват кавъри на емблематичната „You Sexy Thing”. Самият Банис пристига в неделя (26 януари)  - 13,00 ч., терминал 1 на летище „София”.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !