Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тони Дачева: Нямам мъж, но ще направя детето ми щастливо

отпечатай новината

16.01.2014 16:50 | Видян 3023 пъти | Гласували 1

Тони Дачева: Нямам мъж, но ще направя детето ми щастливо

Наскоро в телевизионния ефир Тони Дачева сподели, че е в очакване да й се случи най-хубавото събитие в живота на една жена - да стане майка, пише blife.bg. “Предприела съм някои крачки в личен  план, които надявам се да се случат - подала съм документи за осиновяване и  очаквам да ми се случи най-хубавото  нещо”, разкри тя.

Певицата се надява новата 2014-та да й донесе най-голямото щастие в лицето на едно прекрасно момиченце, което да дари с много майчинска обич.

“Много исках да имам свое дете, но така се получи... затова сега съм взела нещата в свои ръце, направила съм нужните стъпки и съм в очакване тази година да се случи. Съжалявам, че не съм  го направила по-рано, но все ме е спирало това, че винаги съм смятала, че  ще намеря човека, с когото двамата да направим тази голяма крачка. Обмисляла съм го много и вече съм готова - ще дам  всичко от себе си да го направя щастливо това дете!”, споделя с вълнение Тони Дачева.

Певицата разкри подробности и за това как стоят нещата при нея в личен, любовен план. “Нямам сериозен приятел в момента, но това не означава, че съм самотница и си стоя сама вкъщи - напротив - просто не съм срещнала все още подходящия! Всеки се нуждае от морална подкрепа, от човек до себе си, от мъжко рамо... И аз си  пожелавам точно такъв човек - който да  ме разбира”

Наред с новостите в личен план, Тони Дачева продължава да бъде една от най-обичаните певици на родната музикална  сцена и не спира да радва почитателите си с хубави песни. В два последователни дни в края на месец януари тя ще зарадва с най-големите си хитове и своите фенове в Мадрид, Испания, пише "Планета".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !