Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Крум: Взех си поука от миналото

отпечатай новината

19.12.2013 14:30 | Видян 1740 пъти

Крум: Взех си поука от миналото

Наскоро Крум представи най-новата си песен и видеоклип към нея, озаглавена „Боклук”.  „Избрал съм това заглавие като едно нарицателно и като категорично ударен шамар в отношенията между двама души, които са си разменяли някакви обиди помежду си”.

Изпълнителят споделя, че тази песен отразява по някакъв начин самия него, защото му се е случвало да получава подобно обидно отношение от половинката си. Не крие, че и той е отвръщал по същия начин, пише blife.bg

Крум е на мнение, че това е грозно и хората не трябва да общуват така помежду си. Дори когато се разделят двама души, те трябва да запазят цивилизовани отношения. „Любовта е най-силното нещо, което ни кара да се усмихваме сутрин. Всичко останало - пари, работа, успехи не могат да те зарадват както това да си влюбен и да усещаш, че си обичан, да има взаимност” - казва той пред "Планета".

Видеото на песента също носи дълбоко послание, защото разказва отново за проблем, с който се е сблъсквал и самият певец – наркотичната зависимост.

„Аз съм си взел своята поука от периода, в който бях залитнал. Но не бях само аз така, в отношенията си с половинката също съм срещал този проблем и затова реших във видеоклипа да го пресъздам. Това допълнително утежнява отношенията на двама души, а наркотиците те вкарват в съвсем различен свят – неадекватен, измислен, нереален” - открито споделя певецът.

Крум разказва, че абстиненцията е нещо, което докарва жестоки нерви и оттам се получава срив в отношенията между двама души. С видеото певецът обръща внимание и на факта, че този от връзката, който в момента е „чист” трябва да помогне на другия, а не да реагира емоционално, първично и първосигнално и да обърне гръб.

„На пръв поглед това е попфолк парче с типичните попфолк ритми, с едно заглавие, което, ако не си вникнал в целия текст или не си видял клипа, може да ти се стори лековато, дори просташко. Но тук има толкова много послания, от които се надявам всяко едно от тях да бъде усвоено от феновете на нашата музика” - казва той.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !