Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Мистър България Мирослай Йончев се завръща на модния подиум

отпечатай новината

18.12.2013 09:10 | Видян 2854 пъти

Мистър България Мирослай Йончев се завръща на модния подиум

Мирослав Йончев отново заминава за Италия, където ще поднови договора си със световната модна агенция „Урбан”, който го нареждаше в списъка на 10-те най-скъпо платени модели в Европа. Модната кариера на Йончев бе прекъсната поради политическия скандал с бившия министър Цветан Цветанов.

Дни преди да замине за Милано Йончев получи поредното модно признание. На 15-то юбилейно издание „Менхънт България”, организирано от Интерсаунд, на което присъстваха известни топ модели от конкурса като Мариан Кюрпанов, Али Алиев, Сава Цеков, на Йончев бе присъден приза за цялостна заслуга и популяризиране на българската мода по света.

Световният конкурс „Менхънт Интернешънъл” е най-големият мъжки моден конкурс,  аналог на Мис Свят. Преди 6 години на конкурса, провеждащ се в Корея, Мирослав Йончев печели титлата Mодел с най-красива физика в света. Това е единствената модна титла на България от най-високо ниво в мъжката мода до сега.

Преди 4 години, той бе награден и от Българската асоциация на модните агенции за Модел представил най-добре България на световния подиум. Затова той бе поканен да дари световните си отличия на Националния исторически музей, с което стана първият човек от шоу-бизнеса и четвъртият спортист, представен в музея.

Мирослав Йончев бе лице на международната кампания на ООН за борба с лимфома, лице на Кампанията „Няма различие” на Движението на Хората с увреждания в България”, посланик на добра воля на „Зелена община” и др. кампании в национален и международен план. Кариерата му на световната сцена продължава вече над 16 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !