Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Обявиха номинациите Златен Глобус

отпечатай новината

12.12.2013 17:40 | Видян 1886 пъти

Обявиха номинациите Златен Глобус

Сандра Бълок се е устремила сериозно към втора номинация за Оскар. Това става ясно, след като бяха обявени номинации за Златен глобус, като Санди е отличена в категорията за Най-добра женска роля за участието си в ‘Гравитация’.

Вече мога да спя спокойно, тъй като това, само по себе си, означава почти сигурна номинация за Оскар. В същата категория са номинирани също Кейт Бланшет(Син Жасмин), Джуди Денч(Феломена), Ема Томпсън(Saving Mr. Banks) и Кейт Уинслет(Labor Day). Сериозна конкуренция! ‘Гравитация’ е с важни номинации и в категориите Най-добър филм и Най-добър режисьор(Алфонсо Куарон).

Дженифър Лорънс(American Hustle) тази година ще атакува категорията за поддържаща роля и предвид любовта на Академията към нея, няма да се изненадам, ако отново си тръгне с отличието на оскарите. Но първо ще трябва да пребори конкуренцията в лицето най-вече на Джулия Робъртс(August: Osage County) и Лупита Нионг(12 Years a Slave).

Джулиана Маргулис за пореден път е номинирана за превъплъщението си на преуспял адвокат в ‘The Good Wife’. Този сезон сериалът претърпя сериозен обрат, който е донесъл на продукцията и номинации за Джош Чарлс(най-добра поддържаща мъжка роля в сериал) и за най-добра драматична ТВ продукция.

Снимка: avtora.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !