Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Гълъбина и Пацо от "Столичани в повече" се разделят

отпечатай новината

10.12.2013 13:00 | Видян 2254 пъти

Гълъбина и Пацо от

Поради силния страх от последствията, Йордан и Славка за пореден път не признават пред Татяна случилото се с инвестицията й. Това води до още по-голямо недоразумение и съответно до по-големи очаквания от страна на г-жа Михайлова.

Ситуацията се комплицира още повече, когато Лютови разбират, че игнорираната от тях Дарина се оказва дъщеря на най-големия им страх – Татяна Михайлова. Обиден от пренебрежението им от последно време, Андрей отказва съдействие и сякаш оставя живота на родителите си на произвола на съдбата. Самият той, отчаян от многобройните опити да открие своята любима, чувства безнадеждност.

Тревогите около бебето Кипър, спомените от общото минало и разочарованието от половинките им, сплотява Рангел и Гълъбина. Прекарала нощта при семейство Чеканови, Гълъбина става жертва на ревността на Пацо, която излиза извън контрол. Поведението и постъпките му я подтикват да го напусне. Колкото до него, той прави опит за самоубийство, който се оказва напълно безуспешен. Отец Григорий, „изпял” на Гълъбина цялата истина за ролята на Пацо в пъкления му план със Спас, не изпитва особени угризения за причиненото нещастие.

Кой изпреварва Пацо в опит му за самоубийство, ще се отвори ли отново вратата на Чеканови за разочарованата Гълъбина, ще успее ли да намери изход от деликатната ситуация Славка, зрителите на bTV ще разберат тази сряда  в „Столичани в повече” от 21.00 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !