Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Продадоха обувките на Орлин Павлов на благотворителен концерт

отпечатай новината

05.12.2013 14:45 | Видян 1792 пъти

Продадоха обувките на Орлин Павлов на благотворителен концерт

Столичен клуб събра на едно място родни звезди, спортисти и хора от бизнеса в името на благотворителната акция Holiday Heroes. Holiday Heroes е благотворителна кампания, чиято цел е да подпомага социално слаби семейства и хора в крайна нужда.

Събитието откри актьорът Башар Рахал, който за втора поредна година е част от каузата, пише Blife.bg.

Един след друг на сцената излизаха някои от най-актуалните български музиканти. Началото поставиха Тони и Светльо Къслев с химна на кампанията - "Любов", след което щафетата поеха Вики Терзийска, рап дуото Куц и Клец, Ice Cream, X Factor-ите Мартин Котрулев и Пафа.

Гласовитата Рут Колева освен музиката си, сподели с гостите и трогателни истории от участието си в предишните издания на кампанията.

През сцената минаха още Йоко Захариев с актуалния си сингъл "Тази сила", а Бобо с емблематичното "Дим да ме няма" и малката Дара Екимова, дъщеря на покойния Дими от "Сленг".

По време на събитието организаторите бяха организирали впечатляваща изложба от уникални предмети, които също се продаваха за каузата. Посетители си тръгнаха с обувките на Орлин Павлов от Dancing Stars, короната на модела Бориса Тютюнджиева от един от първите й конкурси през 2006 г.

Колекционерите можеха да станат собственици на диск с "Всеки ден" - последния албум на "Сленг", кукла, с която Калин Врачански е играл представления в Кърджали, сценичен костюм на Йоко Захариев, топката, с която националният отбор по художествена гимнастика изигра съчетанието си по "Лунната соната" и разтърси Олимпиадата в Лондон през 2012 г.

Свои спортни аксесоари бяха донесли футболистите Валери Божинов и Ники Михайлов, а Евгени Иванов – Пушката допринесе с волейболния си екип от олимпийските игри в Пекин 2008 г. От своя страна водещата Ирина Тенчева предостави една от първите си авторски картини. Платна бяха изложили и Димитър Хинков, Иван-Александър Тодоров и актрисата Магдалена Топузова.

През ноември кампанията събра и хиляди играчки, които ще зарадват децата, чиито родители никога не са имали възможността да си позволят коледни подаръци. Набирането на средства продължава. Всеки може помогне с банков превод на сметката на кампанията, публикувана в сайта на инициатива. Празничните пакети ще достигнат до семействата непосредствено преди нощта на Бъдни вечер. Някои от звездите, които са обещали да се включат в разнасянето са Десислава, Поли Генова, Орлин Павлов, Калин Врачански, както и всички участници на благотворителния концерт-изложба.

Снимка:  Blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !