Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джина Стоева подготви уникален тоалет за “Пирин фолк”

отпечатай новината

04.09.2008 15:18 | Видян 20278 пъти | Гласували 1

Джина Стоева подготви уникален тоалет за “Пирин фолк”

Джина Стоева ще облече уникален тоалет на рецитала си на „Пирин фолк – Сандански” на 7 септември. Утвърдената изпълнителка на Ара мюзик цели 3 месеца подготвя облеклото си- идеите са изцяло на фолклорна основа, но преплетени със съвременните модни тенденции. Червеното и златното са основните цветове, на които красивата певица залага, като визията й ще наподобява вълшебнa фея с магически способности, черпени от природата.

Заедно с Джина Стоева на сцената ще излязат и танцьори от ансамбъл „Чинари”, за които също за изработени уникални костюми. Тяхната ефектна визия ще се допълва и от загадъчни маски. „Платовете, от които са изработени дрехите за мен и танцьорите, са специална доставка от Индия. При направата на костюмите отидоха близо 100 м. плат!”, сподели Джина Стоева. По време на рецитала си чаровната русенка ще представи песните от първия си фолклорен албум „Пиринско слънце”, като тоалетът й ще напомня за всички годишни сезони.

„Когато за пръв път ще представяш даден продукт, искаш всичко да е уникално и неповторимо! Стилистката Диляна Първанова и инж. Зоя Георгиева сътвориха за мен един необикновен тоалет, с който съм сигурна, че няма да остана незабелязана! Благодаря на целия екип, който участваше при изработването на сценичните тоалети, струваха си денонощните им усилия- убедете се сами на „Пирин фолк- Сандански”, с усмивка отбеляза г-ца Стоева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !