Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Костов провалил сватбата на Хубавото Наде и Петър Стоянов

отпечатай новината

22.11.2013 16:30 | Видян 5652 пъти

Костов провалил сватбата на Хубавото Наде и Петър Стоянов

Надежда Михайлова и Петър Стоянов са имали тайна връзка преди години! Двамата дори са били пред сватба, след като се решили на сериозната стъпка да напуснат семействата си. Точно тогава обаче се намесил тогавашният лидер на сините Иван Костов и категорично забранил на влюбените да се развеждат, още по-малко пък да оповестяват връзката си, пише Всеки ден.

А причината за това се оказала съвсем простичка. Любовната афера се разгоряла през 1996 година, когато пред Петър Стоянов и сините се очертаваше сериозна предизборна кампания за президент на България. А един скандален развод и последващ брак с колежка със сигурност биха сринали репутацията на един бъдещ президент.

Затова лидерът на СДС и тогавашен министър-председател на страната Иван Костов не дал и дума да се говори за подобен скандал. Петър Стоянов, който по това време вече живеел отделно от съпругата си Антонина, бил принуден да се завърне в семейното жилище и пет години по време на президентския си мандат, да демонстрира образцово семейно щастие.

Изглежда, че това все пак е довело до скрепяване на семейството, тъй като бившата първа двойка са все още заедно. Надежда обаче все пак се разведе със съпруга си Камен и години по-късно се омъжи повторно за бизнесмена Светлин Нейнски. Любопитното е, че в СДС се шушука, че самият Иван Костов е имал вземане-даване с хубавото Наде. И заради това забранил на Петър Стоянов да се ожени за нея, научиха от ПИК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !