Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Миската Моника била пребита заради друго момиче

отпечатай новината

01.11.2013 13:15 | Видян 3052 пъти

Миската Моника била пребита заради друго момиче

Очевидно миската Моника, която беше пребита в дискотека в Русе, съвсем не е невинна. Управителят на заведението, пред което е станал побоят, заяви в предаването на Милен Цветков, че момичето е нападнато след конфликт между нейните приятели и друга компания, пише Lifestyle.bg.

Според него или Моника, или сестра й близначка Вероника, е хвърлила стъклена чаша по друго момиче и му е счупило очилата. Последвало меле, в което възрастна жена започнала да дърпа Моника за косата, а други мъже тръгнали да я удрят. Двете сестри били изведени от задния вход на заведението, но побойниците ги настигнали и започнали да налагат Моника с юмруци и ритници. Като резултат тя има насинено око, много охлузвания и е получила комоцио.

В студиото на Милен Вероника призна, че тя е хвърлила чашата, но това станало, след като нападнали сестра и. Така и не е ясно кой и защо е провокирал побоя. Близначките Моника и Вероника Ланчеви бяха участнички в тазгодишния риалити формат на TV7 „Мис България 2013", който напуснаха изненадващо по свое желание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !