Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кичка се разплака

отпечатай новината

24.10.2013 14:30 | Видян 1887 пъти

Кичка се разплака

Кичка се разплака, докато репетира песен на Емил Димитров  в Музикална Академия. Тя на няколко пъти  започваше и спираше през сълзи изпълнението на “Моя страна, моя България”. Етиен  Леви я утеши, като й каза, че това е неофициалният химн на всички българи емигранти, които изпитват носталгия към България и напълно разбира защо й е толкова трудно.  

Етиен е  убеден,  че тази песен много  й отива, защото няма друг в академията, който наистина да я преживява толкова реално, тъй като Кичка живее повече от 20 години в Америка и прави всичко възможно да се прибира поне по веднъж годишно у дома.

Звездите на Музикална Академия ще пеят шлагерни песни, заедно с децата от „Бон Бон”. За  Поли Генова това е приятна изненада, защото тя започва кариерата си именно от тази детска вокална група. Тя се подготвя за изпълнението на песента  “Повей ветре” на Паша Христова.

Този концерт е голямо предизвикателство за всички в академията.
Ще се пеят наистина големи български хитове от годините на българската естрада. Мария Драгнева ще изпее “Вървят ли двама” на Мария Нейкова, а Етиен Леви ще представи Васил Найденов със “Сбогом моя любов”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !