Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джордж Клуни с ново гадже?

отпечатай новината

03.10.2013 12:30 | Видян 1839 пъти

Джордж Клуни с ново гадже?

След като стана ясно, че Стейси Кийблър си има ново гадже в лицето на милионера Джаред Побре, дойде ред и на Джордж Клуни да покаже, че вече е забравил блондинката. Актьорът си е паднал по нова жена и това е моделът Моника Якишич, научи Dnes.bg.

Дамата е хърватски модел на бански и в края на септември е отседнала в имението на холивудския плейбой. Това даде повод да се заговори за романс помежду им.

Моника и Джордж за пръв път се срещат през 2004 г. Още тогава тръгват слухове, че флиртуват и имат несериозни отношения. След това дълги години двамата не поддържат никаква връзка, докато не се срещат в лондонски клуб през май тази година – малко преди Джордж и Стейси да скъсат официално.

„Те си говориха часове наред и си личеше, че помежду им има някаква връзка. Танцуваха и си държаха ръцете. Оттогава той постоянно ѝ звъни и ѝ пише съобщения", каза източник пред сп. Us Weekly.

Звездата на Моника за модния подиум изгрява през 1994 г., когато тя е забелязана от ловец на таланти. Дамата се мести в Лондон и близо две десетилетия живее там.

Изглежда Моника има и други звездни познати, защото в профила си във Facebook е публикувала снимки със Синди Крауфорд и Пи Диди.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !