Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Джулиан Мур: Не се оплаквам от възрастта и ролите си

отпечатай новината

27.09.2013 14:00 | Видян 3966 пъти

Джулиан Мур: Не се оплаквам от възрастта и ролите си

Джулиан Мур е една от малкото актриси, които човек може да запомни. Дамата е от отбора на червенокосите диви, които не са никак много. На 52 години Мур изглежда забележително. Актрисата признава в новия брой на сп. In Style, че и се чувства така, пише dnes.bg.

Хубавицата не се страхува от годините, а и с визията си може да засрами доста от по-младите си колежки. От корицата на медията тя се усмихва широко в семпла рокля от колекцията на Calvin Klein, а на врата ѝ изпъква красиво бижу от колекцията на Loraine Schwartz.

Елегантният стайлинг на Джулиан е дело на стилистката Мелиса Рубини, а фотограф на фотосесията е Джиампаоло Сгура. Ето и какво казва актрисата в списанието:

За живота си: Чувствам се в средата на живота си – имам връзка от 17 години, децата ми вече не са бебета, живея в къщата, която искам, и наистина се наслаждавам на работата си.

За женските роли, давани на актриси около 50-те: Не се оплаквам. Голяма късметлийка съм. Не обичам въпроси като този. Нека оценим кои сме и да не отписваме живота си.

За родителството: Когато децата ти са млади, те ти държат ръката. После изведнъж се обръщаш и това вече не се случва. Дните са дълги, а годините къси.

Снимка: сп. In Style

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !