Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Илиана Раева спасява дъщеря си от анорексия

отпечатай новината

28.08.2013 09:15 | Видян 4933 пъти

Илиана Раева спасява дъщеря си от анорексия

Илиана Раева е в шок. Дъщеря й Славея е на прага на анорексията. Младата дама наскоро предизвика истински ужас у майка си, като демонстрира стърчащите си като на концлагерист ребра. "Останала е само кожа и кости! Какво ще правим с нея?", завайкала се треньорката по художествена гимнастика, пише vsekiden.com.

От години дъщерята на Илиана и Наско Сираков - Славея, се изявява като модел в Испания. Тя винаги е палела мъжките фантазии със съблазнителните си женски извивки. Напоследък обаче е толкова изпосталяла, че е трудно да я познаеш. Говори се, че се подложила на зверски диети, защото преценила, че ако е по-слаба, кариерата й ще разцъфти.

Резултатите са, меко казано, пагубни за нейната фигура. Костите на Славея вече са започнали заплашително да стърчат през кожата, а краката й са заприличали на две пръчки. Страшното е, че колкото повече отслабвала младата жена, толкова повече се харесвала и надъхвала да продължава с диетите. Не давала и дума да се обели, че трябва да се храни повече. Когато пък й казвали, че вече е прекалено слаба, се дразнела и вдигала скандали, опитвайки се да докаже, че всъщност трябва да отслабне още малко.

Добрата новина е, че състоянието на Славея все още не е безнадеждно. Има шанс да се спаси от анорексията, стига да започне да се лекува.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !