Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Месечков разхожда бебе в парка

отпечатай новината

27.08.2013 09:45 | Видян 2313 пъти

Месечков разхожда бебе в парка

Освен добър танцьор, Атанас Месечков показа, че може да е и страхотен баща. Бившата любов на каскадьорката гимнастичка Стелла Ангелова бе забелязан да бута бебешка количка в Борисовата градина. Докато Месечков се грижеше за детското превозно средство, негов приятел гушкаше сладкото малко момиченце. Двамата очевидно отлично се разбираха с детето, което, както "Всеки ден" по-късно разбра, било дъщеричка на близка приятелка на Наско.

Месечков обаче се грижи за детенцето, все едно е негово. Докато неговият близък го държеше, танцьорът постоянно пърхаше около тях, говореше си с момиченцето, подаваше му вода и сокче, стараеше се нищо да не му липсва. "Общо взето Месечков бе кавалерът между тях, не знам дали имат връзка с другия мъж, но много им отиваше да гледат дете", коментираха свидетели на милата сценка.

Месечков бе страшно харесван от зрителите на танцувалното шоу "Денсинг старс". Там той бе партньор със Стелла Ангелова. Те обаче не успяха да станат финалисти в предаването, което пък доведе до страшен скандал между Стелла и журито. В крайна сметка връзката между танцьора и каскадьорката не просъществува, тъй като Стелла замина на снимки в Щатите. Още тогава бисексуалния Наско обаче намекна, че вече много иска да има дете, и то от Стелла. "Дори да не се оженим, да не сме гаджета, но поне да имаме едно дете, което ще е красиво като нас", сподели Месечков.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !