Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава: Хонорар 7000 лева? Поканете ме да пея и ще разберете

отпечатай новината

07.08.2013 10:10 | Видян 3555 пъти

Преслава: Хонорар 7000 лева? Поканете ме да пея и ще разберете

Срещу 7000 лева пеела на вечер най-оборотната (и най-надарената) фолкпевица Преслава. Факсимиле с тарифите публикува на страницата "Поп Фолк-News" във фейсбук собственик на заведение вчера. Таблица с парите, които прибират певците, съдържа 28 имена на чалгата, 4 на поп изпълнители и 16 фолклорни артисти.

Уточнява се, че тарифите са за юли и са за изпълнение в рамките на 1 час и 15 мин, като изпълнителите с най-висок хонорар отпускат по още 15 минути отгоре аванта и пеят общо за час и половина, пише 24 часа.

След надарената с голяма естествена гръдна обиколка изпълнителка на "Нямаш сърце" и "Мъж на хоризонта" следват само с 1000 лева по-малък хонорар Галена (която има дует с Преслава - "Хайде, откажи ме") и Ивана "Не коментирам. Ако някой иска да разбере колко вземам, да ме покани за участие", каза вчера Преслава.

Колежките Анелия и Ивана също отказаха да кажат колко получават. "Хонорарите в днешно време не са като преди с установена тарифа. Можеш да вземеш и 6000, и 60 лева, всичко е до уговорка", обясни Ивана.

Милко Калайджиев отрече да се подписва срещу 2500 лв, каквато сума фигурира срещу името му. "Вземам далеч по-малко", каза той. Вместо за 2000 лева без ДДС фолкпевецът Крум скланял и на 1000 лв., а Гергана отбивала 800 лв. от тарифата си от 2300, пише още в сайта.

Пред "24 часа" Крум обаче отрече да е падал под 2 бона: "Официалният ми хонорар е 2000 лв. Нямам представа какви са хонорарите на моите колеги, защото не съм се интересувал", заяви певецът вчера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !