Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Откраднаха бижута за €40 млн.

отпечатай новината

29.07.2013 16:45 | Видян 1632 пъти

Откраднаха бижута за €40 млн.

Бижута за 40 милиона евро бяха откраднати при въоръжен обир в луксозния хотел "Карлтън" в южния френски град Кан на Средиземно море, предадоха Ройтерс и Франс прес. В хотела от 20 юли има временна изложба на бижутерия на диамантения специалист Лев Левиев, пише dnes.bg.

Мъж с ръкавици и прикрито с шал лице нахлул малко преди обяд вчера в хотела, въоръжен с автоматичен пистолет и настоял да му предадат няколко кесии с бижута и инкрустирани с диаманти часовници. "Всичко е станало много бързо", заяви източник от съда и добави, че не е имало насилие.

Управата на хотела отказа изявления по случая и отказа да потвърди дали откраднатите бижута са били на стойност 40 милиона евро, както писа местният вестник "Нис матен", добавя АФП, цитирана от БТА.

През май тази година  от хотелската стая на служител на швейцарската бижутерска фирма "Шопар" в Кан бяха откраднати бижута на обща стойност над 1 милион долара. Накитите е трябвало да бъдат носени от филмови знаменитости в рамките на кинофестивала в Кан.

Снимка: dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !