Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Арни и Мел идват в България

отпечатай новината

25.06.2013 15:30 | Видян 2084 пъти

Арни и Мел идват в България

Мел Гибсън ще се присъедини към екипа на "Непобедимите 3", което автоматично означава, че мегазвездата ще дойде през август у нас. Секссимволът на Холивуд ще посети за първи път България, но нямал търпение да види уникалните декори в Киноцентъра, пише Стандарт.

Гибсън беше разпитвал за страната ни Христо Живков и Христо Шопов, които участваха в хитовия му филм "Страстите Христови". Още тогава Мел не само остана със страхотно впечатление от актьорите, но след това беше споделил, че е любопитен да се озове в България. Авторът на ултра екшъна Силвестър Сталоун поканил първоначално Гибсън като режисьор. Но през април разкри, че Мел е отказал да бъде зад камерата.

Според слуховете Гибсън ще бъде злодеят в новата част от сагата. Така той ще наследи Жан-Клод ван Дам, който последния път беше лошият. Гибсън прави сериозни опити да възстанови върховата си позиция в киното, след като редуцира доста участията си най-вероятно заради грозната раздяла с бившата му приятелка Оксана и скандала с антисемитските му изказвания. Последният филм с негово участие "Get the Gringo" беше пуснат директно на DVD в САЩ, припомня "Гардиън".

Той има и малко участие в "Machete Kills" на Робърт Родригес, който се очаква в края на годината. Гибсън се канеше да влезе в успешната комедия "Ергенски запой 2", но след протест от страна на екипа отпадна и от този проект. "Бобърът" на неговата приятелка Джоди Фостър не успя да даде добри резултати в боксофиса.

Заедно с разбивача на женски сърца в София идва и Арнолд Шварценегер , който беше у нас и миналата година. Специално за Терминатора Слай пише допълнителни реплики в сценария. Арни преди се оплака, че ролята му на Тренч е твърде малка и иска да се разшири за третата част, така че Слай изпълнява желанието му.

Роки ще доведе у нас още куп холивудски звезди, сред които се очаква да бъдат Джейсън Стейтъм, Джеки Чан, Никалъс Кейдж, Мики Рурк, Долф Лундгрен. Според слуховете Слай преговаря и със Стивън Сегал, Уесли Снайпс, Джет Ли. Единствената дама, за която в момента е сигурно, че ще краси мощната мъжка компания, е Мила Йовович. Слай лично се изфука с тази новина в страницата си в туитър. Мила вече е идвала у нас и е наясно с подробностите от пейзажа. Джейсън Стейтъм ще трябва да се поизпоти, тъй като по време на снимките на "Непобедимите 3" ще се завърти и седмата част на "Бързи и яростни".

"Ще успея да се справя и с двата. Чудесно е, че проектите не тежат на моите рамене. Просто ще се забавлявам и наслаждавам", каза Стейтъм. Междувременно у нас звездният караул се смени на бързи обороти. Антонио Бандерас си тръгна вчера, след като финализира повече от успешно снимките на екшън фантастиката "Аутомата". Той и жена му Мелани Грифит играят в главните роли, а бъдещият Пикасо е и продуцент на лентата.

В неделя срещу понеделник в София пристигнаха други световни звезди - Кейт Бекинсейл, Бен Кингсли и Майкъл Кейн. Те отседнаха в разкошните апартаменти на "Кемпински Зографски", а до два дни стартират "Елиза Грейвс" по краткия разказ "Системата на доктор Тар и професор Федър" на Едгар Алън По. Страховитият сюжет, режисиран от Брет Андерсън, се завърта в психиатрична клиника, в която нищо не е такова, каквото изглежда. А красавицата от "Подземно царство" и "Пърл Харбър" е лекарка, която ще се влюби в неподходящия човек.

 Снимка: Стандарт

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !