Заплатите на кралските коняри са...

Кралското семейство търси да наеме някой, който да...

Адидас изключи Бела Хадид от реклама...

Германският гигант за спортно облекло Adidas се отказа...

Еротичен есемес до Ники разплакал Алисия

отпечатай новината

29.05.2013 17:45 | Видян 5441 пъти

Еротичен есемес до Ники разплакал Алисия

Николай Михайлов и Алисия вече официално са разделени, а новините за техните разногласия и проблеми взеха да валят като майски дъжд. Основната причина за края на любовта между вратаря и певицата е Звезделина Иванова – модел на България за 2005 година, писа Шоу.
 
Още преди няколко месеца, когато все още двамата бяха заедно, Алисия си позволила да разгледа съобщенията на мобилния телефон на Ники. Хитрият футболист по принцип винаги триел получените смс-и, но този път фолкдивата го хванала натясно. Един от тях гласял следното: "Последният път свърших пет пъти! Искам още и още!". Липсвало обаче името на подател, на дисплея стоял само номерът на телефона, от който е изпратено съобщението.
 
Алисия се разстроила много и се разплакала с глас. Михайлов се опитал да я финтира и някак си замазал положението. Точно тогава обаче за първи път огънят между двамата забушувал със страшна сила.
 
"От този момент доверието на Алисия към Николай започна да се изпарява. После станаха и други неща. Но реално този смс постави началото на техния край. Неговите изневери нямаха край. За пред хората те се разделиха цивилизовано, защото знаете, че са известни и не искат рейтингът им да се сгромоляса. Но нека все пак истината да бъде известна – проблемите тръгнаха от Николай", отсичат близки на фолкдивата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !