Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Станишев с Орешарски в брачната нощ

отпечатай новината

22.05.2013 10:00 | Видян 2427 пъти

Станишев с Орешарски в брачната нощ

Първата брачна вечер на соцлидера Сергей Станишев е била не със съпругата му Моника, а с посочения от него премиер на левицата Пламен Орешарски. Това сподели самият той през смях пред „Всеки ден".

„Вечерта след сватбата с Пламен писахме и допълвахме приоритетите за програмното правителство. Така че нямах брачна нощ", призна червеният шеф пред репортер на „Всеки ден".

Само няколко часа след като се врекли във вярност в неделя, той трябвало да изостави съпругата си и да се отдаде на работа заради кратките срокове преди пленума в понеделник, който окончателно утвърди плана „Орешарски".

Станишев разкри и че сватбата му е била в ранни зори, като заедно с любимата му тръгнали за гражданското в културния дом на квартал „Красно село". Там се срещнали с кумовете - брат му Георги Станишев и братовчедка на Моника, и бързо подписали. След това се отправили към базиликата „Света София", където ги венчали двама свещеници. В очите на Моника тогава дори проблеснали сълзи от трогателните слова на духовните мъже.

Каква халка ще носи Станишев разбрал чак в деня на женитбата си. „Каквото ми сложиха, това ще нося", смее се той, но не крие, че си е харесал бижуто от жълто злато. Затова и в първото пленарно заседание на 42-рия парламент той не пропускаше уж неволно да покаже пръстена с гравираното име на Моника.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !