Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лестер нарани жестоко тризначката Надя

отпечатай новината

27.04.2013 09:00 | Видян 3194 пъти

Лестер нарани жестоко тризначката Надя

Звездата от последния сезон на “Биг Брадър“ Лестер изглежда напълно е забравил за тризначката Надя. И насочи силата на чувствата си към млада красавица, пише kliuki.net.

Тризначката Надя, която до сега се смяташе за негова приятелка, не може да си намери място от яд, след като видяла снимките с новото увлечение на македонеца. Макар да отрича, че между тях е имало силни и сериозни чувства, сега се чувства пренебрегната. Коментарите във форумите, в които открито се пише, че загадъчната блондинка е много по-красива и по-чаровна от Надежда, наляха още масло в огъня. И сега Надето пролива тайно сълзи.

Заиграването между тризначката и Лестер по време на участието му в българския „Биг Брадър“ даваше повод на зрителите да се любуват на забавната двойка. Той — чаровен, елегантен и сърдечен, българката—палава, емоционална и напориста. Двамата често бяха засичани в нестандартни ситуации, в които се преплитаха типично балкански страсти.

Феновете смятат, че новата му половинка е по-хубава от Надя. Но всичко свърши. Днес чаровният Лестер сияе до новото си гадже. Много е хлътнал по нея и вероятно се надява на ответна взаимност. След като няколко пъти двамата бяха засечени в известни заведения не остава съмнение за новата популярна светска двойка. Въпросът, който се задава в интернет пространството е дали и в бъдеще ще ги виждаме заедно.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !