Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Кат ДеЛуна с ремикс на Преслава

отпечатай новината

20.04.2013 09:00 | Видян 2614 пъти

Кат ДеЛуна с ремикс на Преслава

Американската певица от доминикански произход Кат ДеЛуна хареса песен на Преслава и направи свой кавър по нея, научи "24 часа".

Българският оригинал се казва "Как ти стои" и е записан в началото на 2011 г. Американският вариант е Always On My Mind и е направен година и половина по-късно - премиерата му беше този януари.

"Автор на песента е Кости Йонита. Това е първото парче, което Преслава направи с него", обясни пресаташето на "Пайнер" Любомир Костадинов. За да я запише, нашата певица заминава в Румъния, където е и студиото на Кости. Парчето е включено в албума на Преслава, който носи името точно на тази песен. Когато Кости вижда успеха , решава да направи ремикс.

"Той замина за Флорида, за да го запише с Кат ДеЛуна. Тъй като Кости е автор на музиката, той държи правата на песента. У нас те са на Преслава - тя е направила и английска версия, но текстът е същият като на български", обясни Костадинов.

Доминиканската певица Кат ДеЛуна стана известна през 2007 г., когато пусна на пазара дебютния си сингъл Whine Up. Той влезе в първите 40 песни в класацията "Билборд Хот 100".

Снимка: Signal.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !