Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Гейафера в новото правителство?

отпечатай новината

19.03.2013 10:30 | Видян 6630 пъти | Гласували 1

Гейафера в новото правителство?

Цяла сюрия зам.-министри от ГЕРБ станаха министри в служебния кабинет, включително премиерът Райков. Някои от тях обаче вече бяха заподозрени като свързани с олигарси. Крещящият пример е досегашният кратковременен зам., а от сряда титуляр в транспорта Кристиян Кръстев, пише Супер 19'.

Според плъзнали по коридорите на властта информации той бил твърде близък до мултимилионера Кирил Домусчиев. "Какво значи да съм зависим от Домусчиев", попита реторично репортера на 19 минути, който му зададе въпрос за обвързаност новият министър. "Естествено, че се познаваме около работатата ни с Български морски флот", допълни Кръстев. Интересно е, че от министерската биография на ямболията в медиите услужливо отпадна неговата битност на шеф на Пристанище Варна. Вероятно точно заради връзката, която всеки веднага би направил с Домусчиев.  Друг интересен момент е как са съвместявани държавният пост там и директорството в частната Уиз Еър по едно и също време. И има ли конфликт на интереси???

В светските среди пък вече започнаха други одумвания. Стана ясно, че министърът бил живял с бившата половинка на известен собственик на заведения – дама на име Лидка. Кръстев много обичал да вършее из елитните клубове като Блек Лейбъл и да хапва в ресторант Глория Мар. Само дето все бил в различна женска компания, край него не се задържала определена дама. Вместо да го похвалят като плейбой, клюкари го одумват в съвсем друга посока. Дали го правят жени, които е възможно просто да са му сърдити, че не им е обърнал внимание?

Пресата открито пише, но не като за плейбой за друг от новите министри – най-симпатичния член на кабинета Владо Пенев. Слуховете тръгнаха поради честите и споделени далечни пътешествия на актьора с по-младия му и привлекателен колега Владо Карамазов .

"Що за топла дружба свързва звездата на сериала Под прикритие Владо Пенев с адаша муВладо Карамазов? Само приятелство ли има между тях, или отношенията им са още по-дълбоки – и в буквалния, и в преносния смисъл? Съмнения, че между двамата актьори се е разразила изпепеляваща мъжка любов, се появиха още миналото лято. Тогава Пенев и Карамазов си подариха едномесечна съвместна ваканция в Китай. Преди това пък посетиха и Аржентина. Двамата там спали в една стая, в общо легло тип "семейна спалня". Нормалният човек и с жена си да прекара толкова време, ще му писне.  А камо ли пък с някого от своя пол. На аркашките адаши обаче им харесва да скитат заедно по света.

"Свързват ни незабравими мигове", коментира по този повод Пенев, но не разкри дали с другия Владо са споделяли и моменти на интимност", пишат в. Всеки ден и сайтът skandalno.Ние ще добавим интересен паралел. Дестинациите, където Пенев и Карамазов са обикаляли „винаги двама, винаги” са същите, където се разхождаха министърът н миналото правителство Симеон Дянков и неговата фаворитка Ирина Велкова – като тръгнем от Китай и стигнем до Аржентина. Доста пикантно съвпадение, нали!
Колегите от ПИК също не са далеч от подобно внушение: "Жена до себе си Владо Пенев няма. Със съпругата си от много години са разведени, дъщеря му Яна учи в Барселона. Адашите Пенев и Карамазов са пътували заедно до много кътчета по света, често ходят само двамата и на кино".

Вицпремиерът по еврофондовете, министърът на икономиката, енергетиката и туризма, който идва от транспортния бизнес, и журналистът, начело на екологичното министерство пък принадлежат към квотата на компанията около Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев, наричана още Кръг Капитал. Най-интересен е казусът в екологията, където човекът Попов не само е нещо като журналист, известен предимно с възхвала на бившия премиер Борисов, но и е член на британската консервативна партия. Това е уникален случай за България.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !