Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бандата на Джаро плъзва по клубове за 8 март

отпечатай новината

08.03.2013 09:00 | Видян 2148 пъти

Бандата на Джаро плъзва по клубове за 8 март

"Под прикритие" е в затишие, но славата на кримката още кънти в пространството. Мафиотите на Джаро оставиха пищовите и днес някои дами ще имат честта да ги видят с цвете в ръка, като истински рицари.

Първокласните актьори Александър Сано, известен като Косъма, и Кирил Ефремов - Големия Близнак, ще зарадват почитателките си в Добрич тази вечер. Те са поканени като височайши гости в клуб "Magnet", откъдето обещават разни изненади. Под обявлението за събитието във фейсбук профила на Сано валят предложения от други градове, където също искат да видят екранните си любимци на живо.

В типичния си шеговит тон той отвръща: "И в София, Банско, Дъблин, Аляска... ако има кой да ни покани, и при ескимосите ще отидем." На следващия ден Косъма ще си партнира в купона с Мариан Вълев, който изигра Куката в сериала. Двамата ще са рамо до рамо срещу фенките в русенския "Show Room Disco Club", пише Стандарт.

Готиното лошо момче в лентата Захари Бахаров пък ще раздава осмомартенски плюшени мечета в мола на "Цариградско". Водещият на "Национална лотария" щял да направи голяма изненада на случайно избрана от него дама.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !