Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Радо Прашката се точи на Лили Иванова

отпечатай новината

29.01.2013 14:15 | Видян 3547 пъти

Радо Прашката се точи на Лили Иванова

Радо Прашката е хвърлил око на Лили Иванова , разказа самият той пред Всеки ден. Брадърът, който не крие, че се изявява като "еротичен масажист с консумация", обяви, че очаква скоро да "ощастливи" примата на българската музика.

Радослав Стоянов, известен като Прашката, мечтае да стане платен любовник на Лили Иванова , защото, от една страна, я харесва като жена, а от друга - смята, че от нея може да измъкне добри пари. "Имам огромни шансове скоро да съм с Лили", сподели той пред Всеки ден. Освен секс брадърът предлага еротични масажи, за които твърди, че сваляли напрежението и повишавали либидото. Не му пречи на колко години е жената, стига да си плаща.

Прашката не може да си прости, че преди около 2 седмици открадна телефон от момиче, което случайно срещна на улицата. Заради тази кражба му забраниха да напуска страната. Точно тогава обаче дошло предложение да замине за Англия като еротичен танцьор с консумация в лондонски нощен бар. "Щях да изкарвам най-малко по 150 паунда на вечер, а понякога заплащането стига и 500 паунда. Така ме е яд, че не мога да замина!", сподели Радо. В Лондон имало "много бабички, които ходят по такива заведения и си плащат за секс услуги", разказа още той.

По думите му, в английската столица щяла да го поеме "Лиза - лондонската съпруга на Евгени Минчев". „Аз бях с нея, цяла вечер я скъсвах от секс и масажи", похвали се още Прашката.

Междувременно кариерата му в киното е във възход. Наскоро се снима в нов сериал като боец от спецчастите. Засега обаче е само статист.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !