Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нана напусна Иван и Андрей

отпечатай новината

07.01.2013 11:15 | Видян 4013 пъти

Нана напусна Иван и Андрей

Нана вече не е част от екипа на "Междинна станция", стана ясно днес на пресконференцията на ТВ7 по повод новите предавания в телевизията. Досегашната водеща на "Съдебен спор" е напуснала екипа на Иван и Андрей и засега няма да се занимава с тв продукции. През септември Нана каза пред Любен Дилов-син в "Удавете водещия", че ѝ предстои още един етап от лечението, пише Блиц.

Това е по-лека химиотерапия, която ще продължи още една години на всеки три седмици. "Надявам се да не ми пречи на работата, но вече не мога да прогнозирам", каза тогава Нана.

Според близката приятелка и колежка на Нана Гладуиш, водещата е добре, възстановяването ѝ върви отлично, но решението ѝ да се откаже от телевизията е окончателно. "На всички ни е мъчно за това, но го приемаме", каза Искра. Според Иван и Андрей форматът на "Съдебен спор" спокойно можело да се реализира и без водещ, въпреки че имали предвид няколко варианта.

На пресконференция днес изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков представи две от новите водещи на новините – Валентина Войкова и Лиляна Боянова, и обяви лицата на "Междинна станция", които ще бъдат част от уикенд програмата на телевизията.

В първата половина на февруари ще стартира уикенд блокът по TV7, в който водещи ще бъдат Иван Христов и Андрей Арнаудов, Жени Калканджиева и Мая Савова заедно с Катето Евро, Диана Алексиева, Ирина Тенчева, Искра Онцова и Любен Дилов – син.

"Сблъсък" ще се завърне в оригиналния си формат и ще се излъчва всяка събота и неделя от 8 до 9 сутринта. Негови водещи в началото ще бъдат Иван и Андрей, които популяризираха формата при неговото представяне в България.

"С Любен Дилов преговаряме не само за неговото предаване, но и като сценарист на нов български сериал, продуциран от ТВ7", който ще бъде излъчен през втората половина на 2013-а, обясни изпълнителният директор на ТВ7.

"Два-три нови формата, които не се правят по света и са моя мечта, ще се сбъднат в ТВ7. Спечели ме за казузата да работя за нея и възможността за нов сериал в момент, в който телевизите се отказаха да правят нови сериали след няколкото неуспешни, или решиха да тръгнат в нова посока", така обясни "трансфера" си Любен Дилов-син. Новия сериал сценаристът определи като смес от класическо кино и риалити и допълни, че вече работи по него.

Бареков обяви още, че вратите на ТВ7 са отворени за колеги от Нова тв и обяви, че двете медии ще водят битка за второто място. "Кой е казал, че не сме се разбрали с Милен Цветков? Ще има още трансфери от Нова!", сензационно заяви изпълнителният директор.

"Мои хора от новините също бяха канени като ответен удар, но те отказаха. За 3 години ТВ7 няма нито един напуснал журналист", заяви Бареков и добави, че медийният пазар в България е стагниран и не може да понесе твърде високите заплати на популярните лица от екрана, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !